Anoeska Mosterdijk nieuwe directeur InEen

donderdag 17 september 2015
timer 1 min
Anoeska Mosterdijk neemt op 1 januari 2016 de dagelijkse leiding van het bureau van InEen op zich. De vereniging die de organisatiegraad van de eerste lijn wil verhogen neemt op dat moment afscheid van het huidige bestuur.

Mosterdijk is in haar rol als plaatsvervangend directeur Curatieve zorg en afdelingshoofd eerstelijns- en ketenzorg nauw betrokken geweest bij onder meer de totstandkoming en uitwerking van de hoofdlijnakkoorden in de eerstelijn en de ziekenhuissector. Deze jarenlange ervaring van Anoeska Mosterdijk bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is van grote waarde voor InEen.

 

De eerstelijnszorg is een sector die vol op in beweging is. Mosterdijk wil met InEen koersen op een verdere doorontwikkeling van de eerstelijnzorg in Nederland, vanuit een heldere en gedragen visie op de inhoud en organisatie daarvan. Zorg in de buurt, multidisciplinaire samenwerking en een sterke organisatiegraad zijn daarbij speerpunten voor bestuur en directie.

 

Anoeska Mosterdijk (1970) is moeder van drie kinderen, woonachtig in Den Haag, studeerde Farmacie in Groningen en is haar loopbaan begonnen als openbaar apotheker.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Anoeska Mosterdijk nieuwe directeur InEen