Collega’s buiten de praktijk

zondag 8 november 2015
timer 1 min
Als praktijkmanager heb je veel verschillende taken. En soms heb je deze taken, ook als je officieel geen praktijkmanager bent. Dat maakt het een zeer veelzijdig, maar soms ook lastig beroep.

Jij draagt veel verantwoordelijkheid in de praktijk. Die taken bespreek je misschien wel met de praktijkhouder, maar je voert ze zelfstandig uit. Soms kun je het delegeren binnen het team, maar meestal niet.

 

Juist dan is het fijn om te kunnen sparren met collega’s die voor dezelfde uitdagingen staan, tegen dezelfde problemen aanlopen en die begrijpen hoeveel energie je steekt in de dagelijkse organisatie en coördinatie van de praktijk. Het PraktijkmanagersNetwerk helpt jullie aan elkaar te verbinden door middel van regiosessies en de jaarlijkse Dag van de Praktijkmanager. 

 

Dus zet 14 april 2016 alvast in je agenda voor de Dag van de Praktijkmanager en meld je aan bij jouw regio door een mailtje te sturen naar susanne@medischondernemen.nl!

 

Maaike Straathof

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Collega’s buiten de praktijk