“Dat er praktijkmanagers uit verschillende disciplines zijn aangesloten is voor mij een pre”

maandag 19 november 2018
timer 2 min
Eveline van der Ende is sinds december 2016 werkzaam als praktijkmanager bij Tandartsenpraktijk Quist in Hoogvliet Rotterdam. Vier keer per jaar heeft Eveline contact met een club van praktijkmanagers uit de regio. Zij hoopt dat de PM Regiomiddag een aanvulling is op haar bestaande netwerk.

“Het is prettig om kennis en ervaringen te delen met mede praktijkmanagers. Daarnaast is het fijn dat er via het PM netwerk cursussen en trainingen aangeboden worden die afgestemd zijn op het managen van een praktijk in de gezondheidzorg. Dat er praktijkmanagers aangesloten zijn uit verschillende disciplines is voor mij een pre. Zo hoor je hoe het er in andere sectoren aan toe gaat en hoe zij bepaalde vraagstukken aanpakken.”

 

Zij is enthousiast over het jaarlijkse praktijkmanagers evenement van MedischOndernemen en hoopt dat de regiomiddagen in het verlengde liggen. “Ik verwacht contact en de verbinding op te kunnen zoeken met andere praktijkmanagers. Ook hoor ik graag welke actuele of aankomende veranderingen er zijn en hoe wij deze kunnen aanpakken, bijvoorbeeld op gebied van wetgeving, NZA, arbeidsrecht en nieuwe technologie."

 

Wees er ook bij op de   PM Regiomiddagen!  10 januari in Utrecht en 24 januari in Zwolle.   Meld je aan.    

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
“Dat er praktijkmanagers uit verschillende disciplines zijn aangesloten is voor mij een pre”