Gezondheidscentrum geopend op station Amsterdam Centraal

vrijdag 9 september 2016
timer 1 min
Op het Centraal Station in Amsterdam is een gezondheidscentrum met huisartsenpraktijk en apotheek geopend. Eerder werd er ook al op het station van Den Haag een inloopkliniek geopend.

Het nieuwe gezondheidscentrum op Amsterdam CS richt zich vooral op toeristen die anders niet weten waar ze naartoe moeten voor zorg en voor wissewasjes op de eerste hulp belanden, zo bericht Het Parool. Huisarts Eric Cambridge en een club ondernemende apothekers bedachten volgens Het Parool al vijf jaar geleden dat het gezondheidscentrum er moest komen. Oprichter Cambridge verwacht toeristen die bijvoorbeeld geen ‘tijd’ hebben om uit te zieken van een griep, die onwel zijn geworden door jointjes of bezoekers van de Wallen die bang zijn iets te hebben opgelopen.

 

Na een bezoek aan de huisarts kunnen patiënten hun medicatie ophalen in de aanpalende apotheek of uit een medicijnautomaat; voor medicijninstructies ontvangen ze een e-mail.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Gezondheidscentrum geopend op station Amsterdam Centraal

bron: Shutterstock