Nieuw jaar, nieuwe kansen

dinsdag 10 januari 2017
timer 2 min
Allereerst wil ik jou namens het Praktijkmanagers Netwerk een gelukkig en gezond nieuwjaar wensen! Wij hebben zin in 2017 want het wordt bijzonder: het PM Netwerk bestaat namelijk 10 jaar!

Het hoogtepunt van ons jubileumjaar vindt plaats op 11 mei tijdens de jaarlijkse Dag van de Praktijkmanager. De dag staat in het teken staan van 10 jaar praktijkmanagement. Naast een inspirerende sessies over samenwerken, teambuilding en omgaan met verandering, zullen we ook stil staat bij de ontwikkeling van het vak praktijkmanagement. Wat is er allemaal veranderd ten opzichte van 10 jaar geleden? Welke ontwikkelingen heeft het vak doorgemaakt en welke ontwikkelingen staan ons nog te wachten? Hoe kunnen we ons vak verder professionaliseren en een nog betere ondersteuning bieden aan de praktijk?

 

Functieprofiel van praktijkmanager

Om daar achter te komen doen we een functieprofielenonderzoek onder alle praktijkmanagers in Nederland. Het doel is om inzicht te krijgen in de functie zoals die wordt uitgevoerd en wat jullie beloning daarvoor is. De uitkomsten worden gepresenteerd op de Dag van de Praktijkmanager. Je krijgt inzicht in de functie, de verschillen in beloning en samen met jou gaan we kijken hoe jij en het vak verder kunnen professionaliseren.

 

Doe mee aan het onderzoek

Volgende week krijg jij een uitnodiging om mee te doen aan het functieprofielenonderzoek. Ik wil je vragen om de tijd te nemen om het onderzoek in te vullen en zo jezelf, je collega’s én jouw praktijk vooruit te helpen!

 

Dag van de Praktijkmanager 2017

Wat we nog meer gaan doen op de feestelijke jubilieumeditie van de Dag van de Praktijkmanager maken we binnenkort bekend. Houd je mail goed in de gaten! Aanmelden en meer informatie vind je op www.pmdag.nl. Als je je voor 1 februari aanmeldt, dan ontvang je een extra vroegboekkorting van € 50,-.

 

Heleen

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Nieuw jaar, nieuwe kansen