Nieuwe naam voor NPCF

maandag 11 juli 2016
timer 1 min
Patiëntenfederatie NPCF heeft gekozen voor een nieuwe naam: Patiëntenfederatie Nederland. De vier letters in de afkorting van de oude naam zorgden voor veel onduidelijkheid. Om die reden is besloten om de afkorting NPCF te vervangen door 'Nederland'.

"We hebben gekozen voor een naam die voor iedereen herkenbaar is," reageert directeur Dianda Veldman. "Onze leden en onze raad van toezicht zien het ook als een verbetering dat onze naam nu vertelt wat we doen en wat ons domein is."

 

Met de naam verandert ook de url van patiëntenfederatie: www.patientenfederatie.nl. Ook de extensie in de mailadressen is veranderd in @patientenfederatie.nl. Het algemene mailadres van de organisatie luidt voortaan info@patientenfederatie.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
Nieuwe naam voor NPCF